Nieuwe website!

Geplaatst op zaterdag 5 januari 2013, 14:10

Best Services Webdevelopment

Vandaag om 15.00 ging Mark Brandwijk.nl online. Na maandenlange arbeid van Willem-Jan Meerkerk van Best Services Webdevelopment is het resultaat daar. Op deze website kunt u van alles over Mark Brandwijk bekijken. Het laatste nieuws en de laatste foto’s en video’s van Mark zijn in de toekomst telkens te vinden op deze website. Uiteraard is er ook veel meer te bekijken op deze website.

Naast een biografie van Marks muzikale leven mocht ook een concertagenda niet ontbreken. In deze agenda staan alle concerten waarin Mark acte de presence geeft op een rijtje. Op korte termijn ontstaat hierbij ook de mogelijkheid om te reserveren voor concerten. Hiernaast komt er ook een mogelijkheid om de solo-cd’s van Mark (de cd’s die op deze website getoond worden) te bestellen via deze website.

U kunt uiteraard ook uw mening delen via het gastenboek of de contactpagina. Wij stellen het erg op prijs uw beleving van concerten, cd’s of andere zaken te kunnen lezen of horen. Schroom daarom niet een bericht in het gastenboek te plaatsen of het contactformulier in te vullen voor wat meer persoonlijker zaken.

Houd om alle ontwikkelingen mee te maken deze website goed in de gaten. Ook op de Facebook-account van Mark verschijnen berichten over de ontwikkelingen van de website.


Reageren

Naam
Bericht

Er zijn nog geen reacties bij dit nieuwsbericht geplaatst.

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht