Kerst nadert, wat doe ik zoal?

Geplaatst op maandag 9 december 2013, 16:04

Met Kerst in het zicht ben ik op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Afgelopen vrijdag was het eerste kerstconcert: met Martin Mans en Jantine Kalkman in Yerseke. Een mooie avond waarbij veel geld werd opgehaald voor de Filipijnen. 

Aanstaande vrijdag trappen we de echte drukke Kerstweken af met een concert van De Gouwestem en The Martin Mans Formation in Zoetermeer. Met deze mannen en als musici onder anderen Martin Mans, Martin Snel en Aarnoud de Groen, hoop ik daar een prachtige avond te geven. De week daarna speel ik nog een aantal keer bij de Gouwestem. 

Deze week ben ik ook nog druk met andere dingen: aanstaande dinsdag ga ik weer repeteren met de Florian Voices (www.florianvoices.nl, een zanggroep van zanger Florian Poepjes) en speel ik donderdag bij een repetitie van jongerenkoor Speranza van Ria van der Noort. 

Kortom, weer een drukke week. Ik wens u alvast goede kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Wie weet ontmoet ik u bij een van de komende concerten. Kijk voor meer op de pagina Concerten. 

Mark


Reageren

Naam
Bericht

Er zijn nog geen reacties bij dit nieuwsbericht geplaatst.

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht