Drukke weken voor Duo Virtuoso

Geplaatst op woensdag 29 mei 2013, 10:00

Het zijn drukke weken voor Duo Virtuoso. Waar Reinier Korver en Mark Brandwijk afgelopen zaterdag meewerkten aan een concert in de Grote Kerk van Dordrecht, staat voor aanstaande vrijdag 31 mei al weer een nieuw concert voor de boeg. Dit concert wordt gegeven op een zeer bijzondere locatie: het (recent vernieuwde) auditorium van het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Mark en Reinier spelen op deze avond orgel en piano. Zij doen dit niet alleen. De winnaar van het Nederlands Première Concours 2012, Stephan Qualm, speelt mee op zijn harp. Een week later (8 juni) speelt het Duo een concert in Rijswijk (N.B.) in samenwerking met Duo Brilliant Brass (Anteun Hoesen en Wim van Loon).

31 mei
Het concert in het Ikazia Ziekenhuis wordt gegeven ten bate van de SOEGG (Stichting Oost Europa Gereformeerde Gezindte). De opbrengst van deze avond is bestemd voor deze stichting. De stichting probeert door middel van het zenden van medische apparatuur naar Oost-Europa de medische hulpverlening daar te kunnen verbeteren. Op deze avond zal een presentatie gegeven worden over het prachtige werk van de SOEGG. De avond begint om 19.45, om 19.30 is er inloop. De entree is gratis. Op het concert komen wat klassieke stukken naar voren, maar is er ook veel samenzang. Ook speel het Duo in combinatie met Stephan verschillende psalm- en gezangbewerkingen.

8 juni
Het concert in de Hervormde Kerk van Rijswijk is een heel ander concert. Op dit concert speelt Duo Virtuoso samen met Duo Brilliant Brass. Dit duo bestaat uit Anteun Hoesen (euphonium) en Wim van Loon (cornet). Op dit concert komt wat meer typische ‘brass’-muziek aan de orde. Een spectaculair programma ligt nu al klaar. Van lyrische stukken tot spetterende marsen, het zit er allemaal in. Duo Virtuoso speelt op deze avond ook zelf een aantal solo stukken. Entree is €5,-, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Vooraf reserveren is aanbevolen en kan via markbrandwijk.nl/concerten. Klik op het concert en reserveer nu!

‘Wij hopen u op een van deze concert graag te ontmoeten!’


Reageren

Naam
Bericht

Er zijn nog geen reacties bij dit nieuwsbericht geplaatst.

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht